Moldova

Developer description

ce este Unité?
Unité este primul prestator de servicii de comunicaţii mobile, parte componentă a familiei Moldtelecom, operator naţional din Republica Moldova, care utilizează tehnologia CDMA2000 în banda de frecvenţă de 450 MHz şi permite transmiterea de voce şi date, folosind inovaţii tehnologice de ultimă generaţie.
de ce Unité prin CDMA?
CDMA este tehnologia digitală fără fir care permite transmiterea unei cantităţi mari de informaţii şi date pe aceeaşi frecvenţă. Folosind un cod unic pentru a identifica fiecare convorbire, CDMA oferă posibilitatea mult mai multor persoane să folosească unde radio în acelaşi timp. Trăsătura distinctivă a tehnologiei CDMA este viteza mult mai mare de transfer a datelor şi de acces la internet, şi calitatea vocii.
misiunea Unité
Unité are personalitate şi caracter, exact ca un organism viu care se dezvoltă şi creşte. Valorile şi misiunea Unité se construiesc în jurul comunităţii pe care o formăm împreună cu abonaţii noştri, alături de care creştem şi evoluăm. Misiunea Unité este de a oferi comunităţii sale libertate autentică în comunicare. Zi de zi comunitatea Unité va deveni mai mare, legăturile mai strânse, familiile mai unite, iar posibilităţile mai mari… pentru că, Unité — Uneşte.
valorile Unité
Tu
Centrul universului Unité eşti Tu şi valorile ce te ghidează în viaţă. Pentru noi contează relaţia cu abonaţii Unité, ea reprezentând valoarea fundamentală a activităţii noastre. Noi lucrăm cu oameni, noi lucrăm pentru oameni!
Unitate
Unité reprezintă Unitate, simbolul armoniei în viaţă. Unité îi face pe oameni să fie mai aproape, îi uneşte şi le oferă condiţii avantajoase de comunicare.
Simplitate
Sarcina de bază a Unité este de a oferi abonatului nostru soluţii viabile prin tehnologii de ultimă oră, accesibile în orice moment şi oriunde.
Diversitate
Unité prin serviciile sale deschide noi posibilităţi de comunicare şi oferă fiecărei persoane şansa de a explora mai mult, de a reuşi mai multe şi de a se bucura mai mult de viaţă.
Inovaţie
Prin tehnologia digitală de ultimă generaţie ce o foloseşte, Unité te invită într-o nouă eră a serviciilor şi mijloacelor de transmitere fără fir a datelor.
Onestitate
Echipa de profesionişti Unité apreciază încrederea acordată nouă de către clienţi şi parteneri, de aceea suntem sinceri atunci când comunicăm cu tine.

Last updated 1 Iul 2009