Moldova

Totul.md View website

Developer description

Portalul Totul.md este primul motor de căutare din Republica Moldova. Principalul scop constă în concentrarea resurselor informaţionale pentru satisfacerea spectrului larg de cereri şi interese ale tuturor membrilor pieţei de produse şi servicii din Republica Moldova. Acum nu este nevoie să vă întrebaţi unde să căutaţi, cine reprezintă şi unde să publicaţi informaţii despre compania dvs – este de ajuns să intraţi pe Totul.md.
Despre Tot.md:
Tot.md este un motor de căutare care vă ajută să găsiţi informaţia necesară pe site-urile din Moldova şi cele internaţionale. Motorul de căutare conţine două facilităţi pentru căutarea imaginilor şi clipurilor video.
Webmasterii din Moldova pot să-şi propună site-urile pentru indexare accesînd link-ul din dreapta ”Adaugă Site”, care vor fi adăugate în maxim 72 de ore. Vă rugăm să verificaţi prealabil existența site-ului dumneavoastră în motorul de căutare, înainte de a trimite site-ul.
Principalele rubrici ale portalului de căutare Totul.md:
Căutare
Catalog site-uri
Catalog întreprinderi
Ştiri
Expert
Produse
Anunţuri
Video
Hartă
Translator
Horoscop
Fotografii
Meteo
Curs Valutar
Jocuri
Job-uri
Căutare
Totul.md permite căutarea informaţiei în limba rusă, română şi engleză. Căutarea este destinată pentru localizarea eficientă a oricăror surse din Republica Moldova şi economisirea uneia dintre cele mai scumpe resurse ale lumii moderne – Timpul dumneavoastră. Furnizarea unei informaţii calitative şi în mod rapid – este sarcina cu care se isprăveşte excelent Serviciul de Căutare. Căutarea poate fi efectuată atât prin cuvinte cheie cât şi prin accesarea directă a rubricilor portalului – se folosesc tehnologii înalte de la Google şi know-how-urile companiei. Toată informaţia pe Totul.md este sistematizată pe baza unei multitudini de algoritmi.
Catalog Site-uri
Accesul la informaţie – este cheia unei afaceri de succes. Un site – satisfacerea informaţională a clienţilor ce lucrează 24/24. Pentru o funcţionare fructuoasă, un site are nevoie de reclamă. Portalul de căutare Totul.md oferă posibilitatea de a înştiinţa despre produse şi servicii redirecționând spre un anumit site. Toate site-urile sunt categorisite printr-un rubricator special ce ţine cont de tipul şi specificul serviciilor oferite, ce permite utilizatorului să beneficieze de informaţia necesară.
La început
Catalog Întreprinderi
Catalogul cu întreprinderi vă ajută să găsiţi informaţia necesară despre produsele şi serviciile companiilor din Republica Moldova şi permite să aflaţi detalii adiţionale despre vânzător (adresa, contacte, site, e-mail). Toate companiile de asemenea sunt divizate printr-un rubricator special, uşor de înţeles şi de folosit.
La început
Ştiri
În fiecare zi se întâmplă ceva nou în lume. A fi la curent cu evenimentele – este o dorinţă naturală a omului. Ştirile de pe Totul.md vă vor permite fără eforturi suplimentare şi timp pierdut pentru căutare să aflaţi ce se întâmplă la noi în ţară şi peste hotare în doar câteva minute. Toate noutăţile sunt încadrate în următoarele rubrici: Moldova, Internaţional, Cultură şi Societate, Accidente, Business, Presa, Politică, Economie, Tehnologii, Sănătate, Sport. Această structură conferă confort şi simplitate oferindu-vă informaţiile din acea sferă a vieţii care vă interesează anume pe Dvs.
La început
Expert
Fiecare persoană este specialist într-un oarecare domeniu, dar mai devreme sau mai târziu vine momentul când apare necesitatea de informaţii şi din alte sfere. Nu este absolut deloc necesar să cunoaşteţi totul despre tot, este de ajuns să primiţi răspunsurile necesare la întrebările apărute. Portalul de căutare Totul.md vă pune la dispoziţie în rubrica Expert următoarele rubrici: Business people, Casa mea – gusturile mele, Înafara timpului, În reţeaua mondială, Minte sănătoasă într-un corp sănătos, High Tech, Facem bagajele, Dedicat gurmanzilor, Test Drive, Cel mai scump al nostru, Îngrijire personală şi imaginea ta, Ne bucură în fiecare zi, Treburi financiare, Labirinturile conştientului, Raţiunea – motorul progresului. Expertul îşi expune propria concluzie asupra întrebării apărute dvs.
La început
Produse
Produsul – acesta este principalul element de ocupaţie al societăţii. Pentru a obţine profit, orice companie trebuie să producă mai întâi produsul, să stabilească preţul şi să-l scoată pe piaţă. La rândul său, cumpărătorul îşi face alegerea sa din cele oferite. Portalul de căutare Totul.md funcţionează ca un fel de vitrină, ce conferă uşurinţă în relaţia vânzător-cumpărător. În această rubrică vânzătorii pot să posteze produse şi servicii din orice sferă a vieţii, menţionând preţul şi principalele caracteristici, iar cumpărătorul la rândul său să aprecieze avantajele şi să-şi facă alegerea sa. Cu ajutorul unui câmp special în rubrica „Produse”, preţul poate fi vizualizat în una dintre cele opt valute diferite la alegere.
La început
Anunţuri
Anunţurile reprezintă o informaţie concretă şi concisă despre ultimele oferte din orice sferă. Utilizatorului îi este de ajuns să intre în rubrica care îl interesează, să consulte ofertele care sunt expuse şi să aleagă. În fiecare anunţ sunt indicate datele de contact şi o descriere a produsului sau serviciului oferit.
La început
Video
Mai bine e să vezi odată decât să auzi de o sută de ori. Dacă cei care au creat imaginile video au avut acest principiu în minte, atunci ei şi-au atins obiectivul. După cum se ştie, 80% din informaţii sunt percepute prin intermediul ochilor. Portalul de căutare Totul.md propune spre atenţia utilizatorilor video clipuri interesante, practice, amuzante şi serioase pe diferite teme. În această rubrică puteţi nu numai să aflaţi, ci de asemenea să şi vedeţi ce se întâmplă în Republica Moldova.
La început
Hartă
Portalul de căutare Totul.md este dotat cu o hartă interactivă a Republicii Moldova, în special a Chişinăului şi de asemenea a întregii lumi. Acum, pentru a găsi cele mai importante obiective geografice din Moldova şi din întreaga lume, este de ajuns să vă folosiţi de câmpul de căutare pentru a afla coordinatele necesare.
La început
Translator
Portalul de căutare Totul.md este de asemenea şi ajutorul dvs esenţial în traducerea unui cuvânt sau text de orice mărime din oricare 51 de limbi cele mai populare propuse în aceleaşi 51 de limbi. Asta înseamnă că nu este nevoie să ţineţi pe masă teancuri de dicţionare voluminoase şi grele sau să pierdeţi timpul să căutaţi un translator online neverificat, este de ajuns să deschideţi pagina web cunoscută. Interfaţa traducătorului este clară şi accesibilă tuturor utilizatorilor, iar acest serviciu este absolut gratis.
La început.
Horoscop
Oamenii din totdeauna au ştiut că există o legătură între stele şi soarta lor. De aceea nu este uimitor faptul că horoscopul care a apărut cu mii de ani în urmă se bucură şi până acum, în timpurile moderne, de popularitate. Horoscopul poate scoate în evidenţă unele particularităţi ale caracterului dvs, poate povesti despre persoana care vă interesează, poate să vă sugereze cu ce ar putea fi specială ziua de azi. Portalul de căutare Totul.md permite introducerea datelor personale într-un câmp anumit pentru a primi horoscopul personal pentru zilele următoare, o săptămână, un an sau pur şi simplu pentru a afla mai multe despre sine în corespondenţă cu horoscopul zodiacal sau chinez.
La început
Fotografii
„Opreşte-te clipă – eşti superbă!” Dacă în timpul clasicii ar fi existat fotografii, aceste cuvinte ar fi fost rostite anume despre ele. În rubrica Fotografii pot fi găsite imagini pe orice temă începând cu logotipurile originale ale companiilor cu renume din Moldova, continuând cu momente extraordinare din viaţă şi terminând cu peisaje nemaiîntâlnite create de natură. În aşa fel, în rubrica Fotografii puteţi vedea toată lumea şi toată lumea vă poate vedea pe Dvs.
La început
Meteo
Rubrica Meteo a portalului de căutare Totul.md a fost creată pentru ca orice utilizator al internetului în orice moment comod lui să poată afla prognoza exactă şi detaliată a vremii pe ziua de azi sau cele următoare pentru Chişinău sau alte oraşe ale Republicii Moldova cât şi pentru statele vecine. Din această rubrică puteţi obţine următoarea informaţie: temperatura exactă a aerului pe timp de zi şi noapte, gradul de înnourare aşteptat, precipitaţii, presiune, umiditatea aerului, direcţia şi puterea vântului.
La început.
Curs valutar
Rubrica portalului de căutare Totul.md, „Curs valutar”, iarăşi vă va economisi timpul. Nu este necesar să deschideţi diferite site-uri sau să colindaţi oraşul pentru a afla cursurile la diferite case şi bănci la moment. Aici este concentrată toată informaţia necesară despre preţul valutelor la Banca Naţională, Băncile comerciale şi Casele valutare. Această rubrică mai este dotată cu încă un instrument comod şi important – convertor valutar.
La început
Jocuri
Este bine cunoscut că procesul de muncă va fi mai fructuos dacă îţi permiţi să te odihneşti la timp. Rubrica Jocuri oferă posibilitatea să vă deconectaţi de la griji şi alte treburi cufundându-vă într-o altă lume. Aici sunt strânse atât jocuri online cât şi cele ce pot fi descărcate în calculatorul personal. Acestea sunt jocuri pentru toate vârstele, orice nivel de intelectualitate sau tip de caracter. Portalul de căutare Totul.md pune la dispoziţie descrierea clară a jocurilor cu posibilitatea procurării versiunii complete a acestora.
La început
Job-uri
Rubrica „Job-uri” a portalului de căutare Totul.md este un ajutor şi intermediar excepţional pe piaţa muncii din Moldova. Pentru angajatori – aceasta este o posibilitate de a publica ofertele lor în categoria Posturi Vacante cu indicarea tuturor cerinţelor faţă de viitorul angajat. Pentru şomeri – aceasta este o posibilitate de a reacţiona la ofertele disponibile sau pentru a-şi publica propriul CV în categoria respectivă. În aşa fel, informaţia de prima mână este în mâinile dvs.

Last updated 10 Mar 2010

By using our website, you agree to our privacy policy   OK