Moldova

Developer description

O locaţie ideală pentru odihna familiei dumneavoastră
„Sky Land” Camping & Resort este un complex hotelier turistic de talie europeană ce oferă un amplu spectru de servicii, fiind situat în imediata apropiere a capitalei.
Aici respiraţi un aer curat, îmbătător, aveţi la dispoziţie servicii bine chibzuite şi confort european.
O muzică uşoară de fond pe teritoriul complexului în combinare cu trilurile de păsări şi foşnetul pădurii, murmurul izvoarelor decorative, lumina blândă a felinarelor feerice de pe întreg teritoriul complexului vă vor face să vă scufundaţi într-o atmosferă de neuitat şi vă vor debarasa de stresul ce v-a copleşit.
Colţişoarele numai bune pentru a vă izola, situate pe întreg teritoriul complexului, băncile elegante şi comode instalate în umbra copacilor, multiplele poteci pavate cu piatră şlefuită originală vă vor oferi toate oportunităţile pentru a vă recrea pe deplin şi a vă reconforta.
Distanţa de la Chişinău: 12 km, 10 min. cu maşina (Raionul Criuleni, la 2 km de la răscrucea Orhei, paralel cu şoseaua Poltava între localităţile Goeni şi Hruşeva)
Teritoriul complexului: 3,5 ha
Complexul nostru dispune de oportunităţi ideale atât pentru distracţii active, cât şi pentru relaxare şi degajare, precum şi pentru organizarea:

Odihnei împreună cu familia
Festivităţilor pentru copii
Manifestărilor corporative

Complexul a fost conceput ca o unitate cu mai multe componente, cu infrastructură modernă pentru o odihnă plăcută de bună calitate:

Complexul hotelier „Sky Land”
Aquaparc „Sky Land” – piscină pentru adulţi şi copii, tobogane acvatice, zonă de agrement, vestiare pentru femei şi bărbaţi
Orăşelul copiilor „Sky Land” – parcul „Poiana din poveşti”, teren pentru copii, complex sportiv
Restaurant “Casa Berei”
Bar la piscină
Teritoriu pentru picnicuri „Sky Land” – foişoare confortabile cu grătare
Sală de conferinţe
*
Baile Japoneze OFURO
Parcare
Sistem de pază şi supraveghere video

La „Sky Land” Camping & Resort vă puteţi alege odihna după bunul dumneavoastră plac.
Însuşi teritoriul complexului şi zona ambientală vă oferă o fantezie inepuizabilă pentru o odihnă activă. Colinele verzi, locurile neexplorate, carierele de piatră şi multe alte curiozităţi vă vor lăsa excelente impresii despre odihnă şi vor adăuga minunate emoţii în albumul amintirilor dumneavoastră.
Facilităţi oferite:

Jocuri sportive (badminton, minifotbal, ping-pong, table, darts)
Aquaparc „Sky Land”
Show-programe serale
Programe distractive pentru copii: concursuri, jocuri „Cine ştie – câştigă”, scamatorii, surprize, discoteci pentru copii.

Last updated 5 Feb 2010

By using our website, you agree to our privacy policy   OK