Moldova

Piata-Auto.com View website

Developer description

Misiunea site-ului:
PIATA-AUTO.MD isi propune sa prezinte intreaga gama de informatii de pe piata automobilistica a Republicii Moldova si cea internationala pentru toti cei interesati de procurarea unui automobil nou sau rulat, dar si pentru toti cei interesati de lumea automobilelor in general.
Despre proiect:
Site-ul PIATA-AUTO.MD a fost lansat la 30 mai 2004, dovedindu-se in scurt timp un exemplu viabil pe piata automobilistica si internet a Republicii Moldova. Pe parcursul celor peste 4 ani de activitate am continuat sa ne perfectionam, astazi PIATAAUTO.MD fiind unul din site-urile cu cele mai mari audiente din Moldova.
PIATA-AUTO.MD in prezent:
In prezent, PIATAAUTO.MD functioneaza deplin in 2 limbi: romana si rusa, oferind informatii actuale si dinamice despre tot ce inseamna automobile in Moldova. Site-ul este administrat zilnic, astfel incat toate informatiile prezente pe site sunt intotdeauna actuale si utile. Astazi, PIATAAUTO.MD se poate mandri cu un lucru absolut unic pentru Moldova: am reusit sa stabilim legaturi directe cu marea majoritate a producatorilor auto mondiali, astfel incat avem intotdeauna informatii si materiale “din prima sursa” despre tot ce se intampla in lumea auto mondiala si locala. Ferrari este unicul producator cu care nu am reusit inca sa stabilim legaturi directe, insa, in acest moment ne aflam in proces de negociere pentru a putea oferi publicului din Moldova informatii complete si despre aceasta marca!

Last updated 1 Iul 2009