Moldova

Developer description

Noi aducem un nou standard de mansardă pe piaţa. De ce alegem euromansarde?
Siguranţă
Compania Euromansarde construieşte locuinţe pe blocuri date în exploatare la mijlocul anilor 90, seria 102, cea mai comodă şi sigură planificare a caselor cu cinci etaje. Aceste blocuri sunt într-o stare mult mai bună decât restul blocurilor similare din Chişinău, fapt ce presupune reţele inginereşti de o capacitate sporită, precum şi posibilitatea de a dispune de încălzire autonomă individuală. Siguranţa şi durabilitatea construcţiilor sunt motivul principal pentru care au fost alese anume aceste clădiri pentru ridicarea euromansardelor.

Confort
Mansardele sunt construite într-un nivel pe ultimul etaj al blocului, avînd deasupra un etaj tehnic cu acoperiş ventilat în 2 pante. Ele reprezintă o locuinţă clasică cu geamuri verticale, poduri de 2,80 metri şi balcoane europene care vă permit să savuraţi priveliştea oraşului.
FLEXIBILITATE MAXIMĂ ÎN TOATE
Cu Euromansarde sunteţi flexibili în :
- achitarea locuinţei alese: doar 10% din costul locuinţei la semnarea contractului, iar în cazul achitării integrale obţineţi reduceri substanţiale, datorită faptului că Euromansarde oferă preţuri de producător
- planificarea locuinţei alese: fiind şi companie de proiectări, Vă oferim posibilitatea de a reproiecta viitorul camin, consultaţiile arhitecţilor noştri Vă sunt la dospoziţie
- finisarea locuinţei alese: aveţi posibilitatea de a alege din multitudinea de variante de finisări, de la varianta “Semifinisată”, destinată celor care intenţionează să-şi decoreze casa într-un mod mai special, la varianta “Finisată”, ideală pentru cei ce nu doresc să se implice în lucrările de finisare. Cei care preferă un stil mai deosebite, pot opta pentru varianta “Confort ” , unde clientul iși alege singur materialele pe care dorește să le folosească în finisarea şi decorarea viitorului apartament.

Last updated 10 Apr 2010