Moldova

AutoExpert.md View website

Developer description

Revista Auto Expert , este prima revista auto de pe piata presei din Moldova si se adreseaza atat specialistilor din domeniul auto, cat si persoanelor pasionate de automobile, care gasesc in paginile acesteia informatii utile activitatilor profesionale sau o citesc pentru a-si satisface propria placere si a se relaxa. Pentru persoanele care activeaza in domeniu, Auto Expert reprezinta un suport in dezvoltarea afacerii, in cunoasterea firmelor partenere de pe piata, in aflarea tendintelor nou aparute in domeniul auto si in domeniile conexe acestui business. Revista Auto Expert s-a impus pe piata prin informatia oportuna, corecta si utila prezentata intr-o forma atractiva, prin calitatea tiparului si stilul sau unitar.
Revista Auto Expert este o publicatie impartiala si de calitate, necesara pentru automobilisti si amatori, fiind reprezentativa si pentru exterior, utila si ancorata in realitatea noastra, o revista care sa-i ajute pe cititori in alegerea unui produs sau serviciu auto.
Revista Auto Expert este formata de o echipa de ziaristi tineri, selectati pe criterii profesionale, cu o exigenta impusa de specificul publicatiei, care isi propune sa fie permanent aproape de cititorii sai. Logistica proiectului este axata pe ritmicitatea publicatiei, pe dinamism, problematica si incisivitate, aceasta fiind singura revista auto de pe piata presei din Republica Moldova cu o frecventa a aparitiei 1 numar pe luna, in 68 pagini, toate full-color, avind o arie de raspindire pe intreg teritoriul tarii.

Last updated 1 Iun 2009