Moldova

ApartamenteInChirie.com View website

Developer description

Vă propunem cîteva apartamente situate în zona centrală a oraşului Chişinău.
APARTAMENTUL STEFAN CEL MARE – Apartament cu suprafaţa de 55 mp
Se află la etajul unu al unui bloc cu 5 etaje situat pe cea mai importantă arteră a capitalei:bulevardul Ştefan cel Mare.Poziţionarea ultracentrală Vă garantează apropierea de cele mai importante obiective culturale, istorice şi administrative: monumentul lui Ştefan cel Mare,Ambasada Italiei,Grădina centrală,primăria orasului,oficiul postal,universitatea ULIM,teatrul Mihai Eminescu,diverse hoteluri de lux ca Nobil Club,Leogrand,magazine,buticuri şic si centre comerciale(ca Gemeni şi Sun Sity). Apartamentul dispune de un spatios antreu,un dormitor,o baie cu cabină de duş,o bucătărie utilată cu electrocasnice de ultima generaţie.Renovat de curînd, este dotat cu mobilier nou,aparate electronice şi electrice(frigider,cuptor cu microunde,televizor,maşină de spălat..),aer condiţionat,dispozitiv de alarmă,geamuri termopan. În curte există o parcare păzită zi şi noapte.
APARTAMENTUL VALEA TRANDAFIRILOR – Apartament cu suprafaţa de 150 mp
Este situat în strada Valea Trandafirilor este spaţios,are circa 150 metri şi se află la et.unu al unui bloc cu 9 etaje. Amplasarea într-o zonă centrală foarte linistită la doar 100 metri de parcul ‘’ Valea Trandafirilor’’ care, fiind traversat Vă duce către Centrul comercial Jumbo.Face parte dintr-un complex locativ nou care dispune de parcare subterană cu ascensor.Apartamentul este compus din:2 dormitoare,1 baie cu jacuzzi,1 baie cu cabină de duş,o bucătărie utilată cu electrocasnice(frigider,maşină de spălat vesela,cuptor cu microunde, maşină de spălat), 1 cameră pentru oaspeti, 1 antreu luminos şi 2 balcoane dintre care unul are circa 28 mp.Finisat în anul 2008, este dotat cu mobilier nou,aer condiţionat,telefon,televizor,încălzire autonomă, alarmă,geamuri termopan etc.Curtea clădirii este supravegheată de personal de pază şi camere de luat vederi zi şi noapte. Casa este ideală pentru iubitorii de confort.
APARTAMENTUL ION INCULET – Apartament cu suprafaţa de 45 mp
Este un mic apartament situat pe strada Ion Inculeţ ce dispune de toate comodităţile necesare.În apropierea acestei locuinţ se află enormul centru comercial Malldova,Universitatea de Stat. Apartamentul are un antreu,un dormitor,o bucătărie,o baie.În curtea locuinţei sînt locuri de parcare. Apartamentul este dotat cu mobilier nou, aer condiţionat,aparate electrocasnice,televizor,geamuri termopan.
PRETURI
Apartament Stefan cel Mare 40 euro/zi 650euro/luna
Apartament Valea Trandafirilor 60 euro/zi 1200euro/luna
Apartament Ion Inculet 30 euro/zi 250euro/luna
Preţurile de mai sus nu includ cheltuielile comunale (apă,gaze, energie electrica, telefon,etc.) ce vor fi achitate de către chiriaş.
AVANS:2 luni de chirie înainte de a intra in posesia apartamentului

Last updated 1 Iun 2009

By using our website, you agree to our privacy policy   OK